3 razloga koji pokazuju da su narukvice savršen poklon


Moda Zanimljivosti

Asortiman nakita je vrlo bogat i raznolik, zbog čega u svakom trenutku možete pronaći savršen poklon, kako za dame tako i za jači spol. Narukvice su čest odabir današnjih kupaca jer se u raznolikoj ponudi odabrani model može u potpunosti uskladiti s ukusom, kvalitetom i stilom koji preferira osoba kojoj kupujete.

Prilikom odabira savršene narukvice važno je upoznati se s cjenovnim razredima koji su potpuno različiti za sve boje zlata u odnosu na srebrnu. Ako se radi o posebnom poklonu, savršeno je da se takvi komadi nakita idealno "sklope" s ostatkom outfita, a u kompletu su i odlične varijante - uz razne ogrlice, naušnice ili prstenje.

Široka paleta oblika i detalja za sve ukuse

Narukvice su danas apsolutni hit i mnogima omiljene kao poklon. Razlog je što postoji veliki broj modela, veličina i oblika, s mogućnošću podešavanja i podešavanja veličine ruke i zapešća. Za razliku od nekadašnjih i tradicionalnih narukvica koje su se odlikovale po jednoj kopči za zatvaranje i pritom kupovale u točno određenoj veličini, danas postoje inovativni modeli koji su fleksibilni uz pun pogodak. Mogu biti krute ili fleksibilne, s prstenovima, posebno dizajniranim radom, dodatkom cirkona ili dragog kamenja. Obično ih karakterizira nešto duži produžetak za jednostavno vješanje, prema potrebnoj veličini, bez naknadnog skraćivanja ili potrebe zamjene narukvice zbog malog broja.

Veliki broj inovativnih i praktičnih modela

Pri kupnji narukvice u današnje vrijeme ponuda je na puno višoj razini što se tiče kvalitete, raznolikosti, pa i funkcije. Usporedimo li prijašnja desetljeća u kojima su narukvice bile isključivo nakit nošen kao modni detalj, s modernim dobom kada pružaju niz funkcija, jasno je da je ova sfera vezana uz nakit procvjetala i razvila se. Naime, dostupan je ogroman broj praktičnih modela koji funkcioniraju poput "pametnih" satova, nudeći niz funkcija i postavki, kao i sa simboličnim i osobnim privjescima. Osim toga, posebno dizajnirane metalne varijante s učinkom otklanjanja osjećaja umora ili s blagotvornim djelovanjem dragog kamenja, osvojile su cijeli svijet. Zbog toga se takvi komadi nakita danas nose za puno veće efekte nego što ostavljaju dojam stila, elegancije i ukrasa.

Izvrsna vrijednost za novac

Kada kupujete nakit koji se nosi na rukama, bilo za sebe ili kao poklon, super je što možete pronaći veliki broj modela po super cijenama. Pogotovo ako je riječ o srebru koje na prvi pogled izgleda kao bijelo zlato, ponuda je obogaćena modelima koji koštaju i od 1.500 dinara naviše. U slučajevima kada je zlato neizostavan dio kupovine – za zaruke, rođendane, proslave mature, zaposlenje ili godišnjice, cjenovni rang je na znatno višoj razini, što opravdava kvalitetu bez premca. Naime, zlato može biti u bijeloj, žutoj, ružičastoj ili kombiniranoj boji, a cijena po gramu je nekoliko puta veća u odnosu na srebro. Za prilike kada je važno imati vrijedan dar, zlatne narukvice s jednostavnim i jedinstvenim motivima mogu ostaviti dojam ukusa, stila i entuzijazma.

Mnogo je razloga zašto su narukvice savršen dar u modernom dobu. Daju dojam stila, elegancije, s upečatljivom ili smanjenom estetikom. Pritom mogu imati niz funkcija i postavki, biti u varijanti s dodatkom metala, dragog kamenja, gume i slično, što rezultira različitim cjenovnim razredima. U svakom slučaju, bez obzira na odabir, u ovom komadu nakita nema ništa loše.

Srodni tekstovi:


Tri stvari koje trebate znati o električnim trotinetima

            Danas veoma popularno prevozno sredstvo, električni trotin...

Detaljnije

Usluge prevodilačke agencije - od prijevoda do sudskog tumačenja

Ono što prevodilačku agenciju čini kvalitetnom i pouzdanom je njen sveobuhvatan i profesional...

Detaljnije

Sve prednosti PVC stolarije

Kada dođu hladni zimski dani, a sezona grijanja u punom jeku, izolacija doma je na dodatnoj ku&scaro...

Detaljnije

Otvaranje franšize u Hrvatskoj

Mislite da se uspješna franšiza ne može otvoriti u Hrvatskoj? E, pa niste u pravu! Zap...

Detaljnije
Copyright © 2021 Zpress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS