Splav lasta: Iskusite najvrelije ljetne noći na beogradskom splavu Lasta !


Turizam

Obala rijeke Save u Beogradu ispunjena je čuvenim beogradskim splavovima koji su postali simbol noćnog života na Balkanu. 

Zašto je Beograd najbolji grad za izlaske?


Svi mladi i oni koji vole izlaziti moraju iskusti čari provoda na splavu u Beogradu. Na samoj obali rijeke Save nalazi se splav Lasta koji važi za jednog od najpopularnijeg. 

Beograd je poznat po mnogo stvari. Ovo je grad koji nudi više od noćnog provoda. Građevine koje ostavljaju bez daha i predstavljaju trag jednog prošlosti, spoj različitih kultura, nacija i ukusna tradicionalna kuhinja su dovoljni razlozi da spakujete vaše kofere i zaputite se u ovaj grad. 

Po danu možete uživati u šetnji Knez Mihajlovom, a navečer možete partijati sve do zore na jednom od poznatih beogradskih splavova. 

Posebnu čar imaju tokom ljeta kada pružaju odličnu dozu zabave i osvježenja u ljetnim vrućim noćima. Rijetko ko ode kući prije zore jer provod u Beogradu traje sve do svitanja. 

Ne morate biti obožavatelj  noćnog provoda da uživate u splavu Lasta jer njegov ambijent, muzika učinit će da zaboravite na sve brige i probleme, te da se opustite. 

Ovjetljenje i ozvučenje splava, kao i sam enterijer urađeni su po uzoru na neke najpoznatije evropske klubove. Što dovoljno potvrđuje zašto se Beograd naziva balkanskom prijestolnicom zabave. 

Posebnom za vrijeme ljeta kada splavovi rade u svom punom sjaju grad postaje epicentar dobre zabave u što se uvjere svi koji provedu jednu noć na beogradskom splavu. 

Splav Lasta se posebno izdvaja u moru drugih beogradskih splavova zbog muzike koju puštaju Dj-evi. Najčešće se pušta deep house, disco muzika koja osigurava još bolji provod i atmosferu. 

Za sve ljubitelje elektronske muzike ovo je savršeno mjesto da se iskusi noćni izlazak u Beogradu. Svi znamo koliko je teško pronaći klub ili u ovom slučaju splav koji pušta house, pop muziku jer na Balkanu ništa ne može proći bez narodnjaka. 

Iako je u našoj krvi da niti jedno slavlje ne može proći bez najpopularnijih narodnjaka, nekada godi promjena i drugačija muzika u izlasku.  U Lasti često muziku puštaju neki od najpoznatijih DJ-eva poput Gorana Starčevića, Peppe-a i Pookie-a.  Zbog toga Lasta je nebrušeni dijamant koji se nalazi na samoj obali rijeke Save. 


Radno vrijeme gradskog splava Lasta Beograd 


Splav radi četiri dana u sedmici. Petkom i subotom puštaju se najboje house melodije, a nedjeljom se organiziraju matinee zabave. 

Matinee zabave su dnevna vrsta partija koja je izvrsna za sve koji nisu baš ljubitelji provoda do kasno u noć. 

Nedjeljom splav radi od 18:00 do 01:00 sati, dok subotom i petkom radi od ponoći pa sve do 5 ujutro. Nedjelju možete iskoristit da se osvježite sa koktelom i uživate u prelijepom pogledu na rijeku Savu. 

Ukoliko planirate izlazak ne trebate brinuti za parking mjesto jer se u blizni nalazi veliki besplatni parking. Ovo je velika olakšica s obzirom da svi znamo koliko je teško pronaći parking u većem gradu, posebno Beogradu. 

Rezervacije su obavezne na ovom splavu. Kapacitet je 500 mjesta, ali gledajući na činjenicu da je riječ o vrlo popularnom splavu onda je važno da na vrijeme rezervišete mjesto. 

Provedite ludu, nezaboravnu ljetnu noć koja će vas uvjeriti zašto je Beograd epicentar zabave. Počnite već danas sa planiranjem ljetnog putovanja u Beograd sa svojim društvom. 

Na vama je da rezervišete smještaj i na vrijeme zauzmete svoje mjesto u jednom od najpopularnijih splavova u Beogradu. 

Beogradski splavovi tokom ljeta organiziraju najluđe ljetne žurke koje se odvijaju svakim danom. 

Nakon burne, ljetne noći u izlasku dan provedite uživajući u svim drugim ljepotama ovoga grada. Popijte kafu na Knez Mihajlovoj, prošetajte se Skadarlijom i otiđite u šoping centar Ušće ili galerija, te uživajte u tradicionalnoj hrani koja će zadovoljiti sva vaša nepca. 


Srodni tekstovi:


Zašto se pegle na paru Philips smatraju najboljima?

Tijekom ljudske povijesti evoluirali su brojni uređaji koji se danas koriste, pa su pegle na paru s ...

Detaljnije

Siguran odabir dostupne PVC stolarije

PVC materijali našli su široku primjenu u kućanstvu, posebno za stolariju, točnije ugr...

Detaljnije

Osteopatija - Holistički pristup zdravlju

Osteopatija je oblik alternativne medicine koji se fokusira na cjeloviti pristup zdravlju i dobrobit...

Detaljnije

Sve što biste trebali znati pri kupnji novog stana

Veliki broj mladih odlučuje se samostalno podići bankarski kredit kako bi jednom zauvijek rije&scaro...

Detaljnije
Copyright © 2021 Zpress. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS